AK OBJEDNÁVATE, BUDETE S DÔVEROU NAŠIM SLOVENSKÝM KOLEGOM DÔVEROVAŤ!

Filtrovať
Stav produktu
Cena (€)
3,2 € - 49,0 €
Gyártó
Szín
Mintás termékeink
Ujjhossz
Anyag összetétel
Típusa
KINEK AJÁLNJUK
Hossza

Kötények mellrésszel

A szakácskötény védi a szakács ruházatát és természetesen a testét, valamint egyenruhaként is funkcionál.
A legtöbb szakácskötény strapabíró pamut vagy pamut keverék anyagból készült, de van például PVC-ből is saválló kötény vagy orkán anyagból varrt is.
A nyakba akasztható melles kötény mellett többféle hosszban készülő derekas kötények is megtalálhatók nálunk a különleges szabásvonalúak mellett.
Szín, minta, fazon, díszítettség és méret tekintetében rengeteg kötény közül válogathatsz a webshopunkban.


148Produkt
16

Dámska tunika

Skladom: 8 ks
Gyártó:
Portwest
Szín:
fehér
KINEK AJÁLNJUK:
NŐI
12,7
10,7
Skladom: 27 db
Gyártó:
Karabian
Szín:
Farmer - Denim
KINEK AJÁLNJUK:
UNISEX
11,5
 
148Produkt

Szakácskötény

 

A szakácskötény a munkaruha éke. Viselésével nemcsak megvédheted tested és szakács ruházatod, hanem mutatós egyenruhaként is szolgálhat. Főleg akkor, ha Te magad választod ki. Készüljön akár pamutból vagy saválló PVC-ből, nyakba akasztható vagy derekas formában, garantáltan profi hatást fogsz kelteni vele. 

 

Webáruházunkban megtervezheted, hogy a különböző mintájú, színű, fazonú és méretű darabok közül melyik illik a legjobban hozzád. Válaszd ki egyedi szakácskötényed és légy a “szakácsok szakácsa”!

 

A legtöbb laikusnak a szakácskötényről egy fazontalan konyhai textil jut az eszébe, ami csupán kiegészítésként szolgál. Az igazság azonban az, hogy felettébb divatos darabok készülnek ma már, amelyek fontos szerepet játszanak testünk védelmében. 

 

A szakácskötény kiválasztásának szempontjai

 

Érdemes végiggondolni, milyen fazon illik a beosztásodhoz. Szakácsként jó ötlet lehet a praktikusabb kialakítást előnyben részesíteni, ugyanakkor lehetőleg legyen csinos és elegáns is. A hosszabb kötények a szakma kedvelt darabjai, mivel jobban megvédik a testet a meleg tűzhelytől, valamint a kellemetlen “fröccsenésektől” is. A rövidebb fazon leginkább azoknak való, akik sokat mozognak, emiatt pedig valami kényelmesebb fazonra vágynak. Webáruházunkban a zsebes és zseb nélküli hosszú szakácskötényeket egyaránt megtalálhatod. Te melyik kialakítást szereted jobban? A döntés a tiéd, válaszd azt, ami praktikusabb számodra.

 

A különböző anyagok szintén sokat nyomnak a latba a szakács munkaruha minden darabja esetében. A legtöbb szakácskötény pamutból készül, de akadnak kicsit nejlonosabb anyagok is. Ez utóbbi típus jobban ellenáll a folyékony ételeknek. A durva körülményekhez pedig ott a saválló kötény! Hivatásos szakácsként, egy erős pamut kötényben profi hatást kelthetsz, míg a vastag farmeres kötény inkább vagányabb, otthoni stílusú viseletet tükröz.

 

Egyedi stílus

 

Valószínűleg megragadta a tekinteted néhány egyedi szakácskötény. Szerencsére az egyszerű, formálisabb fehér, fekete kötény mellett született néhány extra designnal ellátott darab is. Egy festékfoltos, képregény, japán, kínai vagy tortamintás kötény csak bemelegítés a terep vagy lángmintás kötényhez képest. A design több, mint díszítés. Tükröz téged, tükrözi munkádat. Ha jól érzed magad benne, a munkában is lelkesebb lehetsz!

 

Érdemes a szakács munkaruházathoz igazítani a kötényt is. Hangold össze szetted, válaszd ki hozzá álmaid szakácskötényét és légy magabiztos a munkádban! Nálunk a rendelés gyors és egyszerű, a választott terméknél a “Kosárba” gombra kattintva összeválogathatod, hogy mit szeretnél tőlünk megrendelni. Ha elkészültél, akár regisztráció nélkül is könnyen leadhatod rendelésedet, mi pedig pár napon belül el is juttatjuk hozzád új szakácskötényedet és minden hozzá kiválasztott kiegészítőt.

Ügyfélszolgálat

Nem találod, amit keresel? További információra lenne szükséged termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban? Keress minket bizalommal! A Chefs.hu szakértő csapata a +36-30/955-5541 telefonszámon várja hívásod hétfőn 8-18, kedd-csütörtök 9-17 és pénteken 8-14 óra között!

Regisztrálj webáruházunkban és gyűjts 2 hűségpontot minden elköltött 100 forint után! Olvasd el törzsvásárlói rendszerünk részleteit IDE KATTINTVA.

Nálunk, a Chefs.hu-nál a legfontosabb Te vagy már 2008 óta és nem titkolt célunk, hogy a legnagyobb elégedettséggel és kényelemmel viseld munkaruhád és használd munkaeszközeid. Amennyiben eleged van a silány minőségű termékekből, a legjobb helyen jársz, webáruházunkban és üzletünkben csakis ellenőrzött minőségű termékeket forgalmazunk!

Több, mint 1.000 termékünk közül garantáltan megtalálod a számodra ideális választást, akár precíz háziasszonyként tevékenykedsz, akár ez a hivatásod.

Ha már a munkaruhád, vagy kötényed kiválasztottad, ne felejtsd el a cipőket sem! Olyan megbízható minőségű szakács cipőket és papucsokat hoztunk neked, amelyben mi is szívesen végig dolgoznánk egy dupla műszakot!

A ruházat mellett, vagy talán annál is fontosabb a megfelelő munkaeszköz. Egy szakács elsőszámú munkaeszköze a kés, ne aggódj, nálunk abban sem lesz hiány! Olyan prémium gyártók termékeit találod meg nálunk, mint Wüsthof, Kasumi, Dick, vagy KAI, ráadásul első osztyálú késélezővel folyamatosan karbantarthatod késeidet, ha pedig szeretnél ügyelni rá, hogy minél tovább maradjanak élesek késeid, válassz bármelyik nálunk vásárolt késedhez késtartót vagy élvédőt.

Mindenből a legjobbat szeretnéd? Nálunk számos kiegészítő közül válogathatsz, függetlenül attól, hogy szakács kellékekre, cukrász kiegészítőkre, vagy felszolgáló eszközökre van szükséged.

Az igazán ínyencek akár katalógusainkból is rendelhetnek egyedi, személyre szabott és limitált termékeket is. Ha ez még nem lenne elég, minden webáruházunkban megtalálható terméket kipróbálhatsz személyesen bemutatótermünkben, Budapesten a Tomori köz 14 szám alatt. Gyere be, próbáld fel, vidd haza!

Rólunk mondták vásárlóink