+36 1 400 8696       +36 30 955 5541        chefs@chefs.hu            Kapcsolatfelvétel

 +36 1 400 8696       +36 30 955 5541        chefs@chefs.hu            Kapcsolatfelvétel

Tričká s okrúhlym výstrihom

Van, aki szakácskabátot hord, de van, aki inkább a kényelmesebb pólókat részesíti előnyben munka közben. Webshopunkban jó minőségű, strapabíró környakú pólókat találsz akár munkaruhának, akár munka utánra. Az egyszínű pólók mellett a vásárlóink kedvencei a vidám nyomott mintás pólók, melyek akár ajándékba is adhatók a szakács ismerősöknek.
Ďalej
Novinky
Skladom: 229 ks
K obľúbeným
Fehér póló - MALFINI
Fehér póló - MALFINI
Fehér póló - MALFINI
Fehér póló - MALFINI
3,10
Porovnanie
Novinky
Skladom: 251 ks
K obľúbeným
Fekete póló - MALFINI
Fekete póló - MALFINI
Fekete póló - MALFINI
Fekete póló - MALFINI
3,48
Porovnanie
-18%
Novinky
K obľúbeným
18,98
23,06
Porovnanie
K obľúbeným
Vyšívanie mena
3,21
Porovnanie

Szakácsnak lenni döntés kérdése, hiszen ez gyakorlatilag egy életérzés. Ennek pedig a megjelenésen is tükröződnie kell. Gyakorlatilag manapság már számos vendéglátó egység megköveteli a munkaruhát és annak sajátos elemeit. A szakácskabát helyett azonban sok dolgozó inkább a speciális, szakácsoknak tervezett környakú pólók mellett szavazna. Miért? Ezek amellett, hogy a szakácslétről árulkodnak, még stílusosak és kényelmesek is.

Ha neked is szükséged van egy-két új darabra, akkor webáruházunk pólók, galléros pólók kínálatában megtalálod a tökéletes öltözéket!

Azt mondják, a munka is könnyebben megy, ha kényelemben érezzük magunkat. Nos, ez így igaz. Különösen a vendéglátás területén, ahol az egész napos talpalás csak a kellő komfortot biztosító öltözékben kivitelezhető. Ebben segítenek webáruházunk környakú pólói, amelyek egyedi designban is kaphatóak. A kényelmes viselet most csak néhány kattintásba kerül.

Természetesen arra is ügyelni kell, hogy az adott vendéglátó egység milyen munkaruházatot enged meg. Webáruházunk munkaruha-kínálata ugyanis a védőcipőktől kezdve a pólókon át egészen a szakácskabátokig minden szükséges darabot tartalmaz, segítve a professzionális megjelenést és munkát.

Környakú pólók

A kategórián belül rögtön az első sorban a hagyományos, környakú pólókkal találkozhatsz. Ezeknek előnye, hogy rendkívül kényelmesek, hiszen 100%-ban pamutból készültek, illetve fekete és fehér színben is kaphatóak. Színviláguknak köszönhetően nem ütnek el nagyon a szakács szettől, és a különböző méretek miatt mindenki megtalálhatja a számára megfelelő darabot.

A letisztult pólóknak köszönhetően úgy érezhetjük, mintha csak otthon főznénk valamit.

Szakács pólók ajándékba

Van egy szakács ismerősöd? Ismersz olyat, akinek mindene a konyha? Akkor a neki szánt ajándékon sem kell majd sokat gondolkodod! A környakú pólók kínálata ugyanis szerencsére ma már igen széles.

Választható szakács kabátot mintázó póló, de a Chef Life vagy a Culinary Gangster feliratú darabok is népszerűek. Sőt, ma már kapucnis pulóverek is beszerezhetőek a konyhába! Egy szakács EKG pólót pedig tényleg olyan embernek adhatunk, akinek az élete a főzés! Ilyen egyediségekkel óriási örömet okozhatunk egy szorgos kis séfnek.

A pólók könnyedek, egyediek, ugyanakkor stílusosak és viccesek is, így garantáltan olyan termékekről beszélünk, amelyekkel kitűnhetünk a tömegből.

Miért éppen a póló?

A többször is említett kényelmi szempontok mellett az is lényeges, hogy jól szellőző ruházatot viseljünk. A konyhában mindig “jó idő” van, ez különösen igaz a fülledt melegben, nyáron. Ilyenkor a szakács kabátok eléggé melegek, így kénytelenek vagyunk kényelmesebb darabokkal pótolni. A pamut pólókban biztosan “levegőhöz jutunk” majd, ráadásul a mozgás is sokkal könnyebb bennük.

Arról nem is beszélve, hogy akár otthon, a hétköznapokban is megerősíthetjük szakács identitásunkat öltözékünkkel. Egy szakács póló ugyanis garantáltan árulkodik a személyiségünkről.

Ha úgy érzed, ideje néhány új darabot beszerezned gyűjteményedbe, vagy csak ismersz olyat, aki örülne néhány frappáns szakács pólónak, akkor látogass el professzionális webáruházunkba! Itt kiválaszthatod a legszimpatikusabb termékeket. Ha pedig ezzel is megvagy, akkor egyszerűen kattints a “Kosárba” opcióra!

Ďalej