AK OBJEDNÁVATE, BUDETE S DÔVEROU NAŠIM SLOVENSKÝM KOLEGOM DÔVEROVAŤ!

Čašnícka vesta, zástera

Felszolgáló ruha, cipő, kellék



A vendéglátás modern “művészei” nem vehetik félvállról a felszolgáló ruha, cipő vagy egyéb kellékek viselését, ugyanis a pincérek minden nap a munkahelyük nevében állnak ki a vendégek elé. Emiatt különösen fontos a munkaruházat hiánytalan összhangja. 



Neked mi hiányzik a szettedből? Webáruházunkban elegáns és kényelmes ruházatok és kiegészítők várják a nőket, férfiakat egyaránt. Kutasd fel a legjobb szoknyát, inget, pincérmellényt vagy pincérkötényt és tedd teljessé megjelenésed! Nem tudod hogyan kezdj neki? Keress minket bátran elérhetőségeink egyikén és segítünk.



A vendéglátásban a  legtöbb helyen megkövetelik a formális munkaruházatot, mint például a felszolgáló ruha, cipő vagy egyéb kellékek viselését. Aki felszolgálóként dolgozik, tudja, hogy a munkája igazi művészet, például a különleges tányérfogási technikáknak köszönhetően. Azonban az sem mindegy, hogy milyen ruhában jelenik meg az ember nap, mint nap a vendégek előtt. Éppen ezért, neked is ügyelned kell arra, hogy mit viselsz, mert ez nagyban kihat az összképre.



Fontos a jó benyomás



Ahhoz, hogy minden feladatot el tudjunk végezni, kiváló minőségű ruházatot kell magunkra ölteni. Egy vendéglátó egységnek fontos, hogy profi munkát végezzen, jó benyomást keltsen a vendégekben. Az is lényeges azonban, hogy munka közben te is jól érezd magad, így sokkal gördülékenyebben megy majd minden.



Felszolgáló ruha, cipő, kellék



Ehhez a témához tehát segítséget nyújt webáruházunk, ahol a felszolgáláshoz szükséges ruhákat, cipőket és kellékeket találod majd meg. Szerencsére minden egy helyen, egy felületen áll a rendelkezésedre, így nem kell napokat szánnod arra, hogy a városban járkálva beszerezd a szükséges dolgokat. 



A felszolgálóknál ugyebár mindig elvárás az elegáns ruházat, a fekete nadrág, fekete szoknya. Nem hagyhatóak ki a felsorolásból a hófehér ingek, blúzok vagy a pincérkötények, mellények sem. Ha a ruhaneműket fejben már “összeraktad”, az már félsiker, de a csúszásmentes felszolgálócipőről se felejtkezz meg! Az összhang már önmagában megbízhatóságot sugall! Az már csak rajtad múlik, hogy milyen méretben, fazonban, stílusban gondolkodsz!



Ha tovább nézelődsz, észreveheted, hogy különös szerephez jutnak a minőségi felszolgáló kellékek is. Persze, ez sem véletlen! Egy pincér nem lenne igazi pincér drékó, brifkó, felszolgálókesztyű, névkitűző vagy hangedli nélkül. Ezek az extra felszolgáló kellékek biztosítják, hogy egy profi szakmabeli látszatát keltsd, ráadásul, te magad választhatod ki bűvös eszközeid!



Webáruházunk nemcsak a felszolgálás, hanem az egész vendéglátás ruházatát helyezi előtérbe. Amennyiben megtervezted álmaid felszolgáló szettjét, már csak egy karnyújtásnyira vagy attól, hogy fel is próbáld az egyes darabokat! Válaszd ki a tökéletes felszolgáló szettet és hozd ki a maximumot magadból!




A felszolgálók ruházatának egyik alapvető eleme a mellény és/vagy a kötény.
A pincérmellény az elegánsabb éttermekben, a pincérkötény a hétköznapibb helyeken általános formaruha.
A mellényeket és kötényeket különböző fazonokban, anyagokban és színekben kínáljuk nőknek és férfiaknak is.

Ügyfélszolgálat

Nem találod, amit keresel? További információra lenne szükséged termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban? Keress minket bizalommal! A Chefs.hu szakértő csapata a +36-30/955-5541 telefonszámon várja hívásod hétfőn 8-18, kedd-csütörtök 9-17 és pénteken 8-14 óra között!

Regisztrálj webáruházunkban és gyűjts 2 hűségpontot minden elköltött 100 forint után! Olvasd el törzsvásárlói rendszerünk részleteit IDE KATTINTVA.

Nálunk, a Chefs.hu-nál a legfontosabb Te vagy már 2008 óta és nem titkolt célunk, hogy a legnagyobb elégedettséggel és kényelemmel viseld munkaruhád és használd munkaeszközeid. Amennyiben eleged van a silány minőségű termékekből, a legjobb helyen jársz, webáruházunkban és üzletünkben csakis ellenőrzött minőségű termékeket forgalmazunk!

Több, mint 1.000 termékünk közül garantáltan megtalálod a számodra ideális választást, akár precíz háziasszonyként tevékenykedsz, akár ez a hivatásod.

Ha már a munkaruhád, vagy kötényed kiválasztottad, ne felejtsd el a cipőket sem! Olyan megbízható minőségű szakács cipőket és papucsokat hoztunk neked, amelyben mi is szívesen végig dolgoznánk egy dupla műszakot!

A ruházat mellett, vagy talán annál is fontosabb a megfelelő munkaeszköz. Egy szakács elsőszámú munkaeszköze a kés, ne aggódj, nálunk abban sem lesz hiány! Olyan prémium gyártók termékeit találod meg nálunk, mint Wüsthof, Kasumi, Dick, vagy KAI, ráadásul első osztyálú késélezővel folyamatosan karbantarthatod késeidet, ha pedig szeretnél ügyelni rá, hogy minél tovább maradjanak élesek késeid, válassz bármelyik nálunk vásárolt késedhez késtartót vagy élvédőt.

Mindenből a legjobbat szeretnéd? Nálunk számos kiegészítő közül válogathatsz, függetlenül attól, hogy szakács kellékekre, cukrász kiegészítőkre, vagy felszolgáló eszközökre van szükséged.

Az igazán ínyencek akár katalógusainkból is rendelhetnek egyedi, személyre szabott és limitált termékeket is. Ha ez még nem lenne elég, minden webáruházunkban megtalálható terméket kipróbálhatsz személyesen bemutatótermünkben, Budapesten a Tomori köz 14 szám alatt. Gyere be, próbáld fel, vidd haza!

Rólunk mondták vásárlóink